Nu kan du börja använda den nya skolplattformen

Information om skolplattformen till dig som är vårdnadshavare med barn i grundskolan och grundsärskolan.

Skolplattformen är en gemensam digital plattform för Stockholm stads förskolor och skolor. Från och med höstterminens start kommer du att få tillgång till den. Där kan du se allt du behöver veta om ditt barns skolgång i din mobiltelefon, dator eller surfplatta.

Skolplattformen kommer att utvecklas kontinuerligt och mer användbar funktionalitet kommer att erbjudas efterhand.

Mobilt och säkert
Skolplattformen kan användas med både surfplattor, smarta mobiltelefoner och datorer. För att stadens högt ställda säkerhetskrav ska uppfyllas kommer du som vårdnadshavare att logga in med hjälp av e-legitimation (t ex BankID).

På bifogad länk kan du läsa mer om hur du skaffar BankID >>>

Var hittar jag mer information?
Du kan även läsa mer på Stockholm.se >>>
På bifogad länk hittar du en kort introduktionsfilm till skolplattformen >>>

Hälsningar,
Inger Pripp