Jobb hos oss

Vi växer! Söker du en spännande arbetsplats där det finns utrymme att utvecklas och vara med och påverka? Då är det här en skola för dig. Som lärare på Sundbyskolan får du stora möjligheter till egen utveckling och du bidrar också till skolans utveckling med flera satsningar för att optimera lärandet.

Du får ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor på en skola med fokus på ett språkutvecklande arbetssätt, ämnesövergripande undervisning, IKT, inriktning mot internationalisering och utveckling av elevhälsan. Vi värnar om det kollegiala lärandet och är övertygade om att ett arbetssätt som präglas av samarbete gynnar elevernas lärande.

Här nedan finns länkar till våra lediga jobb just nu

Just nu söker vi:

Om du inte hittar några lediga tjänster går det ändå bra att skicka in en spontanansökan då vi ständigt är på jakt efter nya duktiga och engagerade medarbetare!

Sundbyvägen 88 - 98
16344 Spånga