Frånvaroanmälan

Anmäl frånvaro

Om ditt barn blir sjuk ska du anmäla en giltig frånvaro till skolan enligt skolans rutiner. Du kan också använda en app eller ett sms för att anmäla ditt barns frånvaro.

Frånvaro skall anmälas innan kl. 08.00 varje dag ditt barn är frånvarande.

Anmälan av frånvaro kan utföras på följande sätt:

Sms

Du kan skicka ett sms för att anmäla ditt barns frånvaro. Tänk på att du måste registrera ditt mobiltelefonnummer i Mina sidor för att du ska kunna sms:a frånvaro.

Appen Anmäl frånvaro

Med appen Anmäl frånvaro Stockholm kan du snabbt och enkelt använda din mobiltelefon för att anmäla ditt barns frånvaro. Tänk på att du måste registrera ditt mobiltelefonnummer på "Mina sidor" (annan webbsida).

iPhone och iPad

Android

Supportguider

Supportguide för frånvaroanmälan via app
Supportguide för frånvaroanmälan via sms

Dokument om ogiltig frånvaro

Har du problem med att logga in på Stockholms Skolwebb ska de kontakta sitt barns skola. Du kan också få support med inloggningen på https://stockholm.se/support.

Kategorier: