Jobb

Vi växer! Söker du en spännande arbetsplats där det finns utrymme att utvecklas och vara med och påverka? Då är det här en skola för dig. Som lärare på Sundbyskolan får du stora möjligheter till egen utveckling och du bidrar också till skolans utveckling med flera satsningar för att optimera lärandet.

Du får ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor på en skola med fokus på ett språkutvecklande arbetssätt, ämnesövergripande undervisning, IKT, inriktning mot internationalisering och utveckling av elevhälsan. Vi värnar om det kollegiala lärandet och är övertygade om att ett arbetssätt som präglas av samarbete gynnar elevernas lärande.

Här nedan finns länkar till våra lediga jobb just nu. Om du nu blivit nyfiken på Sundbyskolan och någon av tjänsterna så är du varmt välkommen med din ansökan!

Sundbyskolan

Sundbyvägen 88 - 98 16344 Spånga

Hitta till oss

Skolan ligger mellan Spånga och Bromma ett stenkast från Solvalla. Det är lätt att ta sig till Sundbyskolan, både med bil och kommunalt.

Med bil tar det till exempel ca 30 minuter från Bålsta, och ca 60 minuter från Västerås.

SL Reseplanerare